1000 euro korting op Signia 7Nx Charge&Go

Iedere twee maanden zet dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, één specifiek product in het zonnetje. Deze keer vragen we uw aandacht voor de Signia 7Nx Charge&Go. Deze oplaadbare toestellen, waarmee u in gezelschap beter kunt verstaan dan een goedhorende, koopt u bij Van den Berg Hoortoestellen, in maart en april, als set met maar liefst 1000 euro voordeel.

Beter verstaan dan goedhorende
“Nx” staat voor Natural Experience, dat verwijst naar de natuurlijke geluidskwaliteit van het hoortoestel. Deze toestellen verwerken het geluid van de eigen stem onafhankelijk van alle andere (omgevings)geluiden. Hierdoor ervaart u uw eigen stem als prettig en natuurlijk. Maar, dat is nog lang niet alles; want Signia is er, met de 7Nx, als eerste in geslaagd om een hoortoestel te produceren waarmee de drager in veeleisende omgevingen beter kan verstaan dan een goed horende zonder hoortoestel.
De nieuwe 7Nx, net zo klein als een koffieboon, is hiervoor o.a. uitgerust met geavanceerde functies als automatische spraakherkenning en – ruisonderdrukking.

Draadloos verbonden
Alsof dit nog niet genoeg comfort en gemak zou bieden, kunt u bovendien het intelligente Signia 7Nx toestel draadloos met uw smartphone of andere bluetooth-apparaten verbinden. Zo speelt het gemakkelijk telefoongesprekken, muziek, films en televisieprogramma’s direct af in uw oren. Met de ingebouwde oplaadbare accu kunt u tot 24 uur perfect verstaan, telefoneren én muziek luisteren via uw hoortoestellen. Het toestel is draadloos te koppelen aan uw iPhone en met een accessoire (de StreamLine Mic) via Bluetooth aan uw smartphone (Android), televisie en externe audio.

Slimme inductieve lader
De recentelijk geïntroduceerde 7Nx Charge&Go combineert alle voordelen van Signia Nx met handig draadloos opladen. Een systeem dat intuïtief werkt omdat de accu volledig verwerkt is ín het design van het toestel. Aan het einde van de dag zet u de 7Nx Charge&Go hoortoestellen in de inductieve lader, de lader schakelt uw hoortoestellen automatisch uit en, als u ze weer uit de lader haalt, schakelen de hoortoestellen automatisch weer aan.

Heeft ú hier wel oren naar? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *