12,5 jarig jubileum op vrijdag 12 juni 2020

Op vrijdag 12 juni aanstaande bestaat dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, 12½ jaar. Reden genoeg om, ook in deze turbulente tijd, samen met nieuwe – én bestaande klanten stil te staan bij dit heugelijke feit. Daarom wordt dit koperen bedrijfsjubileum gevierd met veel vOORdeel voor iedereen die het maar wil horen! Vanzelfsprekend volgt Van den Berg de adviezen van het RIVM én de Europese richtlijnen voor de hoorbranche. Daarom staat, op vrijdag 12 juni, de deur (zonder afspraak) voor iedereen open!

Hoortoestelbatterijen: 10 pakjes voor 12,50 euro
Ja, u leest het goed! Alleen op vrijdag 12 juni ontvangen de eerste tien klanten die hoortoestelbatterijen kopen tien pakjes (60 batterijen) voor 12,50 euro! Tel uit uw winst, de normale verkoopprijs bedraagt € 5,50 per pakje. En er is meer klinkend jubileum voordeel: om het 12½ jarig jubileum de hele dag extra luister bij te zetten kunt u, alleen op vrijdag 12 juni, profiteren van een klinkende aanbieding: vijf pakjes hoortoestelbatterijen voor slechts € 12,50.

Prijsvraag: win hoortoestellen t.w.v. 3500 euro
Voor iedere bezoeker ligt er een presentje klaar. En, om het jubileum extra luister bij te zetten is er een prijsvraag uitgeschreven. Het antwoordformulier ligt, van vrijdag 12 juni t/m dinsdag 30 juni bij de balie van de winkel. Iedere bezoeker die de prijsvraag invult dingt automatisch mee naar een fantastische prijs: twee high-end hoortoestellen t.w.v. € 3500,-!! Vanzelfsprekend inclusief vijf jaar garantie en vijf jaar gratis onderhoud. Trekking volgt in juli 2020 en de winnaar wordt bekend gemaakt o.a. op de website en in de Week in Week uit.

Meer jubileumvoordeel
Van vrijdag 12 – t/m dinsdag 30 juni profiteert u van o.a. 12,5% korting op onze Audinell – en Cedis reinigingsproducten, óók op de “UV droogdoos” Perfect DryLux. Tevens is de snoerloze DECT telefoon SwissVoice Xtra 2155, met 12,5% korting, zeer gunstig geprijsd: € 87,45.
Daarnaast ontvangt u, tijdens de actieweken, € 1250,- korting op een complete set Viron9 hoortoestellen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Bernafon. En betaalt u voor de kinbeugel set TV-2500 FM slechts € 125,-. Deze “TV-bril voor uw oren” is het ideale vaderdaggeschenk!
Om het feest compleet te maken is ook de modern vormgegeven digitale wekker Amplicomms TCL350 (inclusief trilschijf) zeer gunstig geprijsd: met € 12,50 korting kost deze, tijdelijk, slechts € 50,-.

Niet meer weg te denken
“Vóór onze komst bestond in Borger de behoefte aan een winkel waar vijf dagen per week een gediplomeerd audicien aanwezig is, dat was voor ons reden om in 2008 onze hoortoestellenwinkel te openen. Na 12½ jaar kunnen we met trots concluderen dat we ruimschoots voorzien in deze behoefte, Van den Berg Hoortoestellen is niet meer weg te denken uit Borger!
We kunnen dankbaar en tevreden terug kijken op de afgelopen 12½ jaar. Dit is mede te danken aan het vertrouwen dat door de mensen in ons gesteld is. Voor ons zeer de moeite waard om daar bij stil te staan. Toen we, 12½ jaar geleden onze deuren openden, was het onze opzet om het anders te doen dan de bestaande bedrijven. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en optimale service is waar Van den Berg Hoortoestellen zich in onderscheidt. Ook zijn wij in 2008 als eerste begonnen met het zorgeloos horen plan en gratis gehooronderzoeken”, vertelt de trotse eigenaar Feike van den Berg.

Toekomst
“Om onze persoonlijke hoorzorg ook in de toekomst te kunnen blijven garanderen is het team van Van den Berg Hoortoestellen twee jaar geleden uitgebreid met audicien in opleiding Corina Hilbolling.
Binnenkort rondt Corina haar opleiding tot triage-audicien af en met haar diplomering blijft de kwaliteit en continuïteit op een aangename manier gewaarborgd, zo zijn we optimaal voorbereid op de toekomst”, aldus een zichtbaar tevreden Van den Berg.

Borger, dichterbij dan u denkt
Heeft ú hier ook oren naar? Vier dan, op vrijdag 12 juni a.s., het 12½ jarig jubileum met ons mee! U vindt dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *