1250 euro jubileumkorting

Jubilerende Van den Berg Hoortoestellen levert de Bernafon Viron 9 met 1250 euro korting!

Op 12 juni jl. vierde dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, haar 12½ jarig bedrijfsjubileum. Dit ging niet onopgemerkt voorbij: De feestelijke vOORdeeldag rondom het koperen bedrijfsjubileum werd door een groot aantal geïnteresseerden bezocht.
“We kunnen dankbaar en tevreden terug kijken op de afgelopen 12½ jaar, dit is mede te danken aan het vertrouwen dat door de mensen in ons gesteld is. Voor ons de moeite waard om daar bij stil te staan. Toen we, 12½ jaar geleden onze deuren openden, was het onze opzet om het anders te doen dan de bestaande bedrijven. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en optimale service is waar Van den Berg Hoortoestellen zich in onderscheidt. Het is hartverwarmend om te zien dat onze unieke aanpak door onze klanten wordt gewaardeerd. Mede daarom hebben we besloten om de voordeel actie op de Bernafon Viron 9 te verlengen t/m 31 juli.”, aldus de zichtbaar tevreden Feike van den Berg.

Bernafon Viron: natuurgetrouw Zwitsers precisiewerk
Het precisiemerk Bernafon biedt eersteklas Zwitserse technologie en is er, met de introductie van Viron 9, in geslaagd om een hoortoestel te ontwikkelen waarmee de slechthorende in veeleisende omgevingen met minder luisterinspanning beter kan verstaan.
De nieuwe Viron 9 is hiervoor o.a. uitgerust met geavanceerde functies als Dynamic Amplification Control, Dynamic Noise Management en Dynamic Feedback Canceller. Viron doet waar Bernafon om bekend staat: een natuurgetrouwe geluidsweergave en optimale verstaanbaarheid in gezelschap. De Viron 9 is nagenoeg onzichtbaar en draagt comfortabel. Bovendien zijn de toestellen betrouwbaar, spatwaterdicht en kunnen tegen een stootje.

Uniek: vijf jaar garantie op hoortoestel én accu
De oplaadbare Viron 9 is uitgerust met een betrouwbare lithium-ion accu. Deze ingebouwde accu heeft een lange levensduur, ook als u belt en geluid vanaf andere apparatuur streamt, en is in minder dan 3 uur volledig opgeladen. Op die manier kunnen de hoortoestellen probleemloos worden gedragen, zonder zorgen over het vervangen van batterijen of het meebrengen van een set reservebatterijen. De compacte Viron oplader maakt gebruik van inductietechnologie die contactloos opladen van de hoortoestellen mogelijk maakt. Vanzelfsprekend levert Van den Berg Hoortoestellen zowel de Viron 9 áls de accu met vijf jaar garantie!

Altijd draadloos verbonden
De Viron 9 is eenvoudig met uw smartphone of andere bluetooth-apparaten te verbinden. Zo speelt u gemakkelijk draadloos telefoongesprekken, muziek, films en televisieprogramma’s direct af in uw oren. Daarnaast levert Bernafon een aantal handige accessoires om álles uit uw Viron 9 te halen: een SoundClip, een TV-zender, een handige app en een stijlvolle oplader.

Gratis accessoires
De EasyControl-A app kan o.a. worden gebruikt voor volumeregeling en programmakeuze en beschikt over een handige ‘vind-mijn-hoortoestel’ zoekfunctie. De SoundClip-A is een veelzijdige accessoire voor grenzeloos streamen van geluid en handsfree bellen met alle telefoons op beide oren. En de TV-A Adapter kan worden gebruikt om het geluid van de televisie, zonder kwaliteitsverlies, direct naar de Viron hoortoestellen te streamen, in Dolby Digital stereo geluidskwaliteit.
Tijdens de jubileumactie van Van den Berg Hoortoestellen ontvangt u zowel de SoundClip en de app, als de TV adapter of de stijlvolle Viron oplader, bij aanschaf van twee Viron 9 hoortoestellen, helemaal gratis!

Klinkend belastingvoordeel
De aanschaf van uw hoortoestel is, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het belastingvoordeel oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat u volledig particulier aan hoortoestellen besteedt. Anders gezegd, u ontvangt belastingvoordeel als u geen gebruik maakt van de vergoeding van uw zorgverzekeraar.

Rekenvoorbeeld:
U schaft bij Van den Berg Hoortoestellen twee Bernafon Viron 9 toestellen aan. Voor deze hoortoestellen betaalt u in juni en juli, inclusief een inductieve Viron-lader of TV adapter en SoundClip, slechts € 3.790,-.
Stel; uw leeftijd is 62 jaar, u heeft een jaarinkomen van 28.000 euro en u maakt geen gebruik van vergoeding door uw zorgverzekeraar. Dan bedraagt uw belastingvoordeel € 1.848,-. Uw totale voordeel tijdens deze actie, korting én fiscaalvoordeel, is dan maar liefst € 3.098,-. Zo betaalt u, alleen bij Van den Berg Hoortoestellen, netto slechts € 971,- per hoortoestel inclusief gratis accessoires.
De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Borger, dichterbij dan u denkt
Heeft ú ook oren naar € 1250,- jubileumvoordeel? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot ziens in Hunebedhoofdstad Borger, tot horens bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *