Van den Berg doneert ruim 100 hoortoestellen aan goed doel

Op woensdag 20 september nam Paul van Weezenpoel (directeur Hearing Foundation) onder toeziend oog van Jeroen Douw (Starkey Nederland) ruim honderd, door Van den Berg ingezamelde, hoortoestellen in ontvangst. Dankzij deze donatie kunnen meer dan honderd minder bedeelde hulpbehoevende slechthorenden aanspraak maken op de juiste gratis hoorzorg.

Namens de Starkey Hearing Foundation én Van den Berg Hoortoestellen: dank voor het overweldigende resultaat van deze inzamelingsactie. Uw bijdrage maakt het verschil en helpt mee om de wereld beter te laten horen.

Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts drie procent van deze slechthorenden is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Starkey Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden, gratis, te voorzien van de juiste hoorzorg en goede hoortoestellen.

Inmiddels is de Starkey Hearing Foundation in meer dan 100 landen actief o.a. in Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië. Van den Berg Hoortoestellen is maatschappelijk betrokken en is dan ook trotse partner van de Starkey Hearing Foundation. Sinds de oprichting in 1984 heeft deze stichting wereldwijd meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting maar liefst 100.000 hoortoestellen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *