Van den Berg Hoortoestellen viert 10-jarig jubileum

Op dinsdag 16 januari 2018 bestaat hoortoestellenspecialist Van den Berg Hoortoestellen tien jaar. Reden genoeg om dit jubileum, met bestaande en nieuwe klanten, groots te vieren. Daarom organiseert Van den Berg op deze dag, in samenwerking met verschillende hoortoestelfabrikanten, een feestelijke hoorbeurs.

Tijdens deze beurs kunt u, onder het genot van een kop warme chocolademelk of een glas glühwein, in een ongedwongen sfeer kennis maken met de nieuwste ontwikkelingen van de verschillende fabrikanten. Ook komt Burgemeester Jan Seton ’s middags op bezoek. Hij zal o.a. stilstaan bij het 10-jarig jubileum en, in de winkel, de oorkonde ‘Supporter van Cittaslow’ uitreiken aan het jubilerend bedrijf.

HOORTOESTELBATTERIJEN: 10 PAKJES VOOR 10 EURO
Ja, u leest het goed! Tijdens de beurs op dinsdag 16 januari ontvangen de eerste tien klanten die hoortoestelbatterijen kopen tien pakjes batterijen voor € 10,- (normale verkoopprijs € 5,50 per pakje).
Maar er is meer klinkend jubileum voordeel: om het 10-jarig jubileum de hele dag extra luister bij te zetten kunt u, alleen op dinsdag 16 januari 2018, profiteren van een klinkende aanbieding: Vier pakjes hoortoestelbatterijen voor slechts € 10. Tevens ontvangt iedere betalende bezoeker een leuke attentie.

LANDELIJKE PRIMEUR OP HOORBEURS
De hoortoestelfabrikanten waarmee Van den Berg Hoortoestellen de afgelopen tien jaar intensief heeft samengewerkt zijn aanwezig op de hoorbeurs. O.a. de productspecialisten van Audio Service, Beltone, ReSound, Signia, Starkey en Oticon zijn vertegenwoordigd. Zij kunnen u alles vertellen over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van horen en hoortoestellen. De nieuwste hooroplossingen, die pas later dit jaar landelijk worden geïntroduceerd, zijn nú al te zien en te horen tijdens de feestelijke hoorbeurs bij Van den Berg in Borger. En daarmee heeft Van den Berg Hoortoestellen een primeur voor de Nederlandse markt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *