Van den Berg Hoortoestellen zoekt TESTPERSONEN

TESTPERSONEN GEZOCHT
voor de meest complete
hooroplossing ter wereld

Van den Berg Hoortoestellen is opnieuw benaderd om de nieuwste hoortechniek van de Europese marktleider op audiologisch gebied in de praktijk te testen. Hiervoor zijn we zowel op zoek naar mensen die reeds een hoortoestel dragen áls – naar mensen die merken dat hun gehoor tekort schiet en daar iets aan willen verbeteren.

Optimaal verstaan met minder luisterinspanning:
Het nieuwe hoortoestel levert, volgens onafhankelijke klinische studies, de beste verstaanbaarheid in gezelschappen en vraagt een aanzienlijke lagere luisterinspanning van de slechthorende. Verder is er naast de directe koppeling met uw smartphone ook een mogelijkheid om de toestellen door uw audicien op afstand bij te laten optimaliseren. Dit revolutionaire toestel is nagenoeg onzichtbaar en zeer comfortabel te dragen.

Uw medewerking is belangrijk:
Van den Berg stelt zich als doel de recente ontwikkelingen in de audiologie optimaal aan te laten sluiten op de individuele wensen en behoeften van haar slechthorende cliënt. En daar kunt u een significante bijdrage aan leveren.

Hoorbelevings-ruimte:
Voorafgaand aan de test zal het gehoor van de testpersonen uitvoerig worden onderzocht. Zowel de aanpassing – als de controles van de toestellen vinden plaats in onze Hoorbelevings-ruimte. Hier beoordeelt u, samen met uw audicien, diverse luistersituaties. Ook krijgt u de toestellen mee naar huis om deze in de dagelijkse praktijk te testen.
Deelname is gratis en geheel vrijblijvend. Voor meer informatie en aanmelding kunt u contact opnemen met Feike van den Berg in Borger, telefoonnummer: 0599 – 235 444, of email: feike@vandenberg-hoortoestellen.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *