Starkey Z-serie: zelfs Bill Clinton draagt ze!

De onzichtbare toestellen uit de Z-serie van Starkey zijn de allerkleinste en meest geavanceerde in-het-oor-toestellen in ons assortiment. Starkey heeft, met de introductie van de Z-serie, een onzichtbaar te dragen hoortoestel ontwikkeld met ‘draadloze techniek’. In de praktijk betekent dit dat u, naast perfect verstaan, ook draadloos kunt telefoneren met uw hoortoestel. U hoort het telefoongesprek in uw hoortoestellen en de microfoon van het hoortoestel verzendt uw stem. Zo hoeft u uw telefoon niet eens vast te houden om te telefoneren. Alles volledig draadloos en van perfecte (geluids)kwaliteit. Via deze draadloze oplossing kunt u met deze toestellen ook draadloos genieten van uw favoriete muziek.

Deze Starkey Z-serie CIC wordt diep in de gehoorgang gedragen, maar u kunt het er zelf eenvoudig uithalen en weer indoen. De ‘Starkey Z-serie CIC, geeft zelfvertrouwen terug omdat u met minder inspanning beter kunt verstaan, zonder dat iemand het ziet. Bijkomend voordeel: met de optioneel leverbare SurfLink Mobile kunt u zelf het volume aanpassen en wisselen tussen 4 in te stellen programma’s. Ook kunt u de SurfLink Mobile inzetten als externe microfoon. Zo kunt u een vergadering of restaurantbezoek aangenamer maken door betere verstaanbaarheid in rumoerige situaties.
Starkey Hearing Technologies is een wereldwijd opererend hoortoestel technologiebedrijf. Het in 1976 opgerichte bedrijf is, met wereldwijd 3600 medewerkers, inmiddels de grootste hoortoestelfabrikant van Amerika. Starkey staat bekend om zijn innovatieve ontwerpen en ontwikkeling van geavanceerde-, onzichtbare hoorsystemen. Vele nationale – en internationale beroemdheden dragen onzichtbare hooroplossingen van Starkey, zelfs voormalig president Clinton draagt ze! Van den Berg Hoortoestellen is leverancier van deze unieke-, onzichtbare hooroplossingen.

CIC

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *