€ 500,- quarantaine korting op Livio RF 2000

Hoortoestel? #BlijfThuis
Van den Berg Hoortoestellen biedt
Corona-vrije hoortoestelaanpassing

500 euro quarantaine voordeel
Om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en tóch te kunnen beschikken over een optimaal ingesteld hoortoestel biedt Van den Berg de mogelijkheid om uw hoortoestel, middels Remote Fitting via internet, optimaal in te stellen. En, om Remote Fitting voor een breed publiek toegankelijk te maken levert Van den Berg Hoortoestellen, tijdens de coronacrisis, de Starkey Livio RF 2000 met 500 euro korting per toestel.

Superieure geluidskwaliteit
Met de nagenoeg onzichtbare Starkey Livio RF 2000 geniet u van superieure geluidskwaliteit en kunt u natuurlijk horen gemakkelijker telefoneren en perfect verstaan, zelfs in rumoer. Daarnaast levert de Livio waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe muziekweergave. Ook is de Livio RF 2000 oplaadbaar: u hoeft dus zelfs niet meer de deur uit voor het aanschaffen van batterijen!

Remote Fitting Service
Dankzij onze Remote Fitting Service hoeft u, voor het aanpassen van uw nieuwe hoortoestellen, hooguit één keer onze winkel te bezoeken. Tijdens deze ene afspraak meten we uw gehoor én passen we direct uw hoortoestellen aan. De vervolgaanpassingen en controles vinden plaats in uw eigen huis, gewoon via het internet.
Van den Berg biedt zelfs de mogelijkheid om uw nieuwe hoortoestellen aan te passen zónder dat u onze winkel bezoekt, ideaal voor slechthorenden die al een hoortoestel dragen. Wij leveren uw nieuwe hoortoestellen, coronavrij, af bij uw voordeur. Zo kunt u veilig thuis blijven en kunt u toch moeiteloos uw dierbaren, de telefoon, televisie en radio goed verstaan.

Online hoorcheck
Via de online hoorcheck op onze website wordt uw gehoorverlies in kaart gebracht. Deze screening dient als basis voor de instelling van uw nieuwe hoortoestellen, de verdere optimalisatie en aanpassing van de instellingen vindt eenvoudig middels Remote Fitting (RF) plaats via internet. Onze Livio RF 2000 is op afstand instelbaar én oplaadbaar, u hoeft de deur niet meer uit, zelfs niet voor de aanschaf van batterijen.
De online hoorcheck geeft een indicatie van uw gehoor en kan als basis van onze Remote Fitting Service dienen, en is een prima methode om, ondanks alle coronamaatregelen, tóch optimaal te kunnen verstaan.

Controlemeting
Zodra de coronamaatregelen worden opgeheven kunt u, indien gewenst, een afspraak maken in onze winkel voor een volledige aanpassing inclusief uitgebreid gehooronderzoek en alle bijbehorende controlemetingen. Hiervoor brengen wij geen extra kosten in rekening, zelfs niet als u gebruik maakt van onze Remote Fitting Service. Van den Berg levert uw Livio RF 2000 tijdelijk met 500 euro korting maar altijd inclusief 5 jaar gratis garantie, – onderhoud én 5 jaar gratis Remote Fitting Service.

Quarantaine – én Belasting voordeel
Goed nieuws als u overweegt een vrijblijvende gewenningsperiode met Remote Fitting hoortoestellen te starten. De belastingdienst betaalt, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, ook dit jaar mee bij de aanschaf van uw hoortoestel(len). Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het fiscale voordeel op uw hoortoestellen oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Altijd en overal bereikbaar
U vindt de hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bel voor meer informatie of een afspraak: 0599 – 235 444, of mail: info@vandenberg-hoortoestellen.nl. Tot horens bij Van den Berg Hoortoestellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *