Corona-vrije hoortoestel aanpassing met € 500,- quarantaine korting!

Het team van Van den Berg Hoortoestellen Borger staat, ook tijdens de coronacrisis, voor u klaar. Vanzelfsprekend gebeurt dit zo veilig mogelijk: er wordt uitsluitend gewerkt op telefonische afspraak en de richtlijnen vanuit de overheid en het RIVM worden opgevolgd. Onze audiciens staan voor u klaar voor o.a. aanpassingen, controles, reparaties, onderhoud én levering van nieuwe hoortoestellen. Een compleet overzicht van onze corona-maatregelen vindt u in het nieuwsoverzicht.

UNIEKE QUARANTAINE ACTIE
In deze onzekere tijd van het coronavirus is o.a. het verstaan van nieuws op radio en TV en (telefonisch) contact met familie en vrienden belangrijker dan ooit. En, voor een slechthorende is een optimaal aangepast hoortoestel daarbij van essentieel belang. Om de sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en tóch te kunnen beschikken over een optimaal ingesteld hoortoestel biedt Van den Berg de mogelijkheid om uw hoortoestel, via internet, naar uw persoonlijke voorkeur optimaal in te stellen.
Het Amerikaanse Starkey Hearing loopt wereldwijd voorop in de ontwikkeling van Remote Fitting hoortoestellen. Om deze hoortoestellen aan te passen en in te stellen hoeft u dus niet meer naar de winkel te komen. En, om Remote Fitting voor een breed publiek toegankelijk te maken levert Van den Berg Hoortoestellen, tijdens de coronacrisis, de Starkey Livio RF 2000 met 500 euro quarantaine-korting per toestel.

VOLLEDIG OP AFSTAND INSTELBAAR
De Livio RF 2000 is bij uitstek geschikt om, via uw mobiele telefoon, op afstand aan te passen en in te stellen. Deze baanbrekende technologie heet Remote Fitting en wordt door Van den Berg Hoortoestellen ingezet om u, ook tijdens de coronacrisis, optimaal van dienst te kunnen zijn.
Als u uw hoortoestel wilt laten bijstellen kunt u, gewoon via een gratis applicatie (Thrive app) op uw mobiele telefoon, een verzoek sturen. In deze app kunt u stapsgewijs en heel eenvoudig aan uw audicien doorgeven wat uw hoorwensen zijn.
Uw audicien stelt, via internet, uw Livio RF 2000 naar uw persoonlijke voorkeur in en u ontvangt een melding op uw mobiele telefoon zodra de audicien uw aanpassingen heeft afgerond. Alle instellingen en aanpassingen worden rechtstreeks naar uw hoortoestel gestuurd en kunnen gelijk gebruikt worden. Ideaal: u hoeft de deur niet meer uit voor optimalisatie van de instellingen van uw hoortoestel.

SUPERIEURE GELUIDSKWALITEIT
Met de nagenoeg onzichtbare Starkey Livio RF 2000 geniet u van superieure geluidskwaliteit en kunt u natuurlijk horen gemakkelijker telefoneren en perfect verstaan, zelfs in rumoer. Daarnaast levert de Livio waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe muziekweergave. Ook is de Livio RF 2000 oplaadbaar: aan het einde van de dag zet u uw Livio in de slimme lader, deze schakelt uw hoortoestellen automatisch uit. De nieuwe lader is zelfs voorzien van een droogfunctie die uw hoortoestellen tegen vocht beschermt

QUARANTAINE – ÉN BELASTING VOORDEEL
Goed nieuws als u overweegt een vrijblijvende gewenningsperiode met Remote Fitting hoortoestellen te starten. De belastingdienst betaalt, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, ook dit jaar mee bij de aanschaf van uw hoortoestel(len). Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het fiscale voordeel op uw hoortoestellen oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde.
Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Rekenvoorbeeld:
U schaft bij Van den Berg Hoortoestellen een oplaadbare Livio RF 2000 aan. Met tijdelijke quarantainekorting kost dit toestel bij Van den Berg geen € 1.895,- maar slechts € 1.395,-. Uw leeftijd is 65 jaar en uw jaarinkomen bedraagt € 20.000 euro. Dan bedraagt het belastingvoordeel op uw hoortoestel ruim € 600,-.
Uw totale voordeel, quarantainekorting plus belastingvoordeel, is dan maar liefst € 1.106,- per toestel. Hierdoor kost dit ´Remote Fitting hoortoestel’ netto slechts € 789,- per stuk, inclusief 5 jaar garantie, 5 jaar gratis onderhoud en 5 jaar gratis bijstellen op afstand.

ALTIJD EN OVERAL BEREIKBAAR
Al met al voldoende redenen om juist nú te kiezen voor Van den Berg Hoortoestellen. U vindt de hoorspecialist van de Drentse Hondsrug aan de Torenlaan 12C in Borger. De locatie is uitstekend bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. Bel voor meer informatie of een afspraak: 0599 – 235 444.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *