Even vOORstellen; Corina Hilbolling, audicien in opleiding

Van den Berg Hoortoestellen stelt, met gepaste trots, haar nieuwe audicien in opleiding voor: Corina Hilbolling uit Gasselte. Met de komst van Corina is Van den Berg Hoortoestellen voorbereid op de toekomst en wordt de kwaliteit en continuïteit, op een aangename manier gewaarborgd.

JARENLANGE ERVARING:
Met ruim dertien jaar ervaring in o.a. de optiek- en juweliersbranche brengt Corina een schat aan ervaring mee. Ze staat bekend om haar oprechte interesse in haar klanten; met een vriendelijke glimlach en een luisterend oor voelt iedereen zich op z’n gemak. Als audicien in opleiding bij Van den Berg Hoortoestellen vindt ze, dicht bij huis, een passend vervolg van haar loopbaan. Corina is vanaf 2 juli werkzaam in de winkel en zal één dag in de week de opleiding tot audicien volgen bij het Deltion College in Zwolle.

Reacties “Even vOORstellen; Corina Hilbolling, audicien in opleiding

 1. Ik heb hoortoestellen nodig, val in categorie 5. ik ben op zoek naar een betrouwbare audicien. uw manier van upgraden van een zorgverzekeringshoortoestel spreekt me aan maar ik voel ook voor de nieuwe Starkey Livio. de korting van €1000,- hiervoor is alleen nog in juni geldig. Bovendien woon ik op ruime afstand van Borger. mijn vraag is nu of het de moeite waard is om een afspraak te maken bij u. Als u daar positief over oordeelt, op welke termijn zou dat dan kunnen? Graag uw reactie, met vriendelijke groet en dank

  • Dank voor uw reactie en de door u getoonde interesse.
   Het loont altijd de moeite om, gratis – en geheel vrijblijvend, een afspraak te maken voor een kennismakingsgesprek. Tijdens deze afspraak doen we een uitgebreid gehooronderzoek en bespreken we de mogelijkheden en eventuele beperkingen.
   Als u even telefonisch contact opneemt: 0599 – 235 444, dan leggen we de agenda’s ‘naast elkaar’ en plannen we, op korte termijn, een afspraak in.
   Ik wacht uw telefoontje met belangstelling af.
   Met vriendelijke groet, Feike van den Berg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *