GRATIS HOORTOESTEL

Traditiegetrouw staan, bij Van den Berg Hoortoestellen Borger, de eerste twee maanden van het nieuwe jaar in het teken van de grote winteropruiming. Dit jaar neemt Van den Berg afscheid van de geavanceerde Muse iQ, één van de topmodellen van 2019.  Hierdoor profiteert ú van 50% korting op één van de meest geavanceerde hoortoestellen van het afgelopen jaar, anders gezegd: u krijgt de tweede Muse iQ 2400 helemaal gratis!

De normale verkoopprijs van de iQ 2400 bedraagt € 1.995- per stuk. Tijdens de uitverkoop betaalt u voor deze high-end toestellen, bij Van den Berg Hoortoestellen Borger, slechts de helft! Deze tijdelijke aanbieding is geldig tot 28 februari 2020 én zolang de voorraad strekt.

Nagenoeg onzichtbaar
De Muse iQ 2400 geeft spraak voorrang op lawaai en biedt hierdoor een optimale verstaanbaarheid in akoestisch uitdagende situaties. En levert, volgens onafhankelijke studies, optimale verstaanbaarheid in gezelschap. Daarnaast vragen de toestellen een aanzienlijk lagere luisterinspanning van de slechthorende. De nagenoeg onzichtbare hoortoestellen kunnen gehoorverliezen tot ruim 95 dB compenseren. Verder blinken de toestellen uit in een perfecte, natuurgetrouwe weergave van muziek. Onze audiciens informeren u graag over de uitgebreide mogelijkheden van deze tijdelijke actie.

5 jaar garantie en hoorzorg
Van den Berg Hoortoestellen levert, vanzelfsprekend, ook deze high-end toestellen inclusief vijf jaar fabrieksgarantie én vijf jaar gratis nazorg. Nazorg bestaat o.a. uit periodiek en preventief onderhoud aan het hoortoestel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van het hoortoestel en aan het vervangen van kleine onderdelen. Maar ook aan het optimaliseren van de instellingen van uw hoortoestel. Daarnaast is het mogelijk dat uw hoortoestel aan de hand van nieuwe hoortestgegevens opnieuw moet worden ingesteld, ook dit valt onder gratis nazorg.


Heeft u ook wel oren naar een écht gratis hoortoestel? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Reacties “GRATIS HOORTOESTEL

 1. Goede avond,

  Waarom neemt u afscheid van deze toestellen?
  Geldt de aanbieding ook voor oplaadbare toestellen?
  Werken ze m.b.v. een app?

  Mét vriendelijke groet,

  • Dank voor uw mail en de door u getoonde interesse in onze producten.
   De Muse iQ i2400 is niet oplaadbaar. Er is wél een oplaadbare variant leverbaar o.b.v. Li-ion technologie.
   Deze oplaadbare variant is de Muse iQ R2400. Zowel de toestellen als de accu’s zijn uitgerust met 5 jaar fabrieksgarantie.
   De oplaadbare variant is iets duurder en wordt daarom niet specifiek in de actie genoemd. Maar, vanzelfsprekend maakt óók de oplaadbare variant ook onderdeel uit van onze winter sale. (50% korting)

   De toestellen zijn niet uit het assortiment en worden nog volop voor de reguliere verkoopprijs aangeboden.
   Wij kiezen er echter voor om de opvolger van de Muse iQ aan te bieden, de Livio (AI) 2400. Vandaar dat wij de iQ 2400 actiematig aanbieden met 50% korting.

   De Muse iQ 2400 is wel met een discrete afstandsbediening in te stellen, maar niet met een mobiele telefoon, de Livio 2400 daarentegen wel.

   Als u nog vragen heeft, neem gerust telefonisch contact met ons op voor het maken van een vrijblijvende afspraak: 0599 – 235 444

   Met vriendelijke groet,
   Team Van den Berg Hoortoestellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *