HOORTOESTEL NODIG? Profiteer in 2018!

Dé hoortoestellenspecialist van de Drentse Hondsrug; Van den Berg Hoortoestellen Borger, adviseert: ‘Wacht niet met de aanschaf van hoortoestellen en profiteer dit jaar nog van de voordelen.’ StAr gecertificeerd audicien Feike van den Berg geeft u vier klinkende redenen om in 2018 uw hoortoestel(len) aan te schaffen:

1. 50% korting op tweede hoortoestel
2. gunstig laag BTW tarief
3. gratis acculader en accu’s
4. belastingdienst betaalt mee

1. 50% KORTING OP TWEEDE HOORTOESTEL
Tijdens de laatste twee maanden van dit jaar profiteert u, bij Van den Berg Hoortoestellen, van een spectaculaire aanbieding: 50% korting op het tweede Starkey Muse iQ2400. Dit nieuwe toestel is het meest geavanceerde oplaadbare hoortoestel ter wereld en combineert optimale verstaanbaarheid in gezelschap met perfecte weergave van muziek. Van den Berg Hoortoestellen biedt u de mogelijkheid om, in uw thuissituatie, vrijblijvend drie maanden aan deze geavanceerde hoortoestellen te wennen!

2. GUNSTIG LAAG BTW TARIEF
In Nederland worden hoortoestellen nu nog belast met 6% BTW. Maar, met ingang van 1 januari 2019 wordt dit BTW tarief verhoogd naar 9% BTW. Deze verhoging is onderdeel van het regeerakkoord dat is gesloten door het kabinet. Door deze verhoging worden in 2019 ook de hoortoestellen duurder. Profiteer daarom dit jaar nog van het gunstige lage BTW tarief op uw nieuwe hoortoestellen.

3. GRATIS LAADSTATION EN ACCU’S
Sinds 2016 doneert Van den Berg Hoortoestellen jaarlijks ruim honderd oude hoortoestellen aan de Hearing Foundation. Een stichting die, sinds de oprichting in 1984, wereldwijd al meer dan twee miljoen hoortoestellen heeft geschonken aan minder bedeelde hulpbehoevende slechthorenden. Omdat Van den Berg Hoortoestellen trotse partner is van de Starkey Hearing Foundation ontvangt u tijdelijk een design laadstation en accu’s helemaal gratis bij de aanschaf van de Starkey Muse iQ2400. Zowel de hoortoestellen áls de accu’s worden geleverd met vijf jaar fabrieksgarantie, dus vijf jaar zorgeloos verstaan zonder batterijen!

4. BELASTING VOORDEEL
De aanschaf van uw hoortoestel is, ook in 2018, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het fiscale voordeel op uw hoortoestellen oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het kan daarom interessant zijn om uw hoortoestel in 2018 te kopen.
Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. Informeer bij de audiciens van Van den Berg Hoortoestellen naar een persoonlijke berekening van uw belastingvoordeel.

Rekenvoorbeeld:
U schaft bij Van den Berg Hoortoestellen twee Muse iQ r2400 toestellen aan. Deze geavanceerde hoortoestellen koopt in november en december, tijdens de actie “2e Muse iQ r2400 met 50% korting”, voor € 3.143,-.
Uw jaarinkomen bedraagt € 25.000 euro en u maakt geen gebruik van vergoeding door uw zorgverzekeraar. Uw belastingvoordeel bedraagt dan € 1.442,-. De hoogte van uw totale voordeel, tijdens deze actie, is maar liefst € 2.695,-. Door dit dubbele voordeel kosten deze ‘meest geavanceerde oplaadbare hoortoestellen ter wereld’ u in de actieperiode slechts € 860,- per stuk, inclusief een gratis design laadstation! Tijdens een vrijblijvend kennismakingsgesprek ontvangt u een persoonlijke berekening van uw totale voordeel.

WACHT NIET TE LANG
Tijdens deze actie bedraagt uw totale voordeel maar liefst € 2.695,-. Al met al voldoende redenen om juist nú te kiezen voor het meest geavanceerde oplaadbare hoortoestel ter wereld. Kom ook in actie en profiteer dit jaar nog van de huidige voordelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *