HOORTOESTEL NODIG? Profiteer in 2019!

Dé hoortoestellenspecialist van de Drentse Hondsrug; Van den Berg Hoortoestellen Borger, adviseert: ‘Wacht niet met de aanschaf van hoortoestellen en profiteer dit jaar nog van de voordelen.’ StAr gecertificeerd audicien Feike van den Berg geeft u drie klinkende redenen om in 2019 uw hoortoestel(len) aan te schaffen:

1. tot 1600 euro korting
2. gratis accu’s of een jaar gratis batterijen
3. belastingdienst betaalt mee

1600 EURO KORTING
Traditiegetrouw staan, bij Van den Berg Hoortoestellen, de laatste maanden van het jaar in het teken van vOORdeel. Dit jaar met een klinkende inruilactie: U levert een oud toestel in bij Van den Berg Hoortoestellen, ontvangt tot 1600 euro korting op de aanschaf van een nieuwe hoortoestellen. En Van den Berg Hoortoestellen doneert úw oude hoortoestel aan de Starkey Hearing Foundation!
De Hearing Foundation is in meer dan 100 landen actief, o.a. in Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië. Sinds de oprichting in 1984 heeft de Hearing Foundation wereldwijd ruim tweemiljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden.
Het inruilvoordeel geldt voor diverse types in verschillende prijssegmenten, o.a. de scherp geprijsde Muse en Halo2 (made for iPhone) maar ook voor de recentelijk geïntroduceerde LivioAI. En vanzelfsprekend biedt Van den Berg Hoortoestellen u de mogelijkheid om vrijblijvend, in uw thuissituatie, drie maanden aan uw nieuwe hoortoestellen te wennen!

GRATIS ACCU’S OF BATTERIJEN
Het einde van het jaar is in zicht en de feestdagen staan weer voor de deur. Ook bij Van den Berg Hoortoestellen regent het in de laatste maanden van het jaar cadeautjes. Want, als u in november of december een hoortoestel aanschaft, ontvangt u een jaar lang gratis batterijen óf accu’s. Deze aanbieding geldt voor álle merken en alle uitvoeringen. Van den Berg geeft standaard op álle hoortoestellen zowel vijf jaar fabrieksgarantie als vijf jaar gratis onderhoud. En levert zelfs accu’s met vijf jaar fabrieksgarantie, en dat is absoluut uniek te noemen.

BELASTING VOORDEEL
Goed nieuws als u overweegt in 2019 een vrijblijvende gewenningsperiode met hoortoestellen te starten. De belastingdienst betaalt namelijk mee bij de aanschaf van uw hoortoestel(len). De aanschaf van uw hoortoestel is, ook in 2019, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het fiscale voordeel op uw hoortoestellen oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het kan daarom extra interessant zijn om uw hoortoestel in 2019 te kopen.
Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat niet door de zorgverzekeraar wordt vergoed. De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

DRIEDUBBEL VOORDEEL
De hoogte van uw totale voordeel bedraagt van maar liefst € 2.522,-. Door dit driedubbele voordeel kosten deze ‘meest geavanceerde oplaadbare hoortoestellen ter wereld’ netto slechts € 1.038,- per stuk, inclusief 5 jaar garantie op zowel uw hoortoestellen als de accu’s.
Profiteer dus nog dit jaar van de voordelen, Van den Berg Hoortoestellen informeert u graag over de uitgebreide mogelijkheden.

WACHT NIET TE LANG
Uw totale voordeel kan in de actieperiode oplopen tot maar liefst € 2.522,-. Al met al voldoende redenen om juist nú te kiezen voor Van den Berg Hoortoestellen. U vindt de hoorspecialist van de Drentse Hondsrug aan de Torenlaan 12C in Borger. (naast Radio Vogelzang) De locatie is uitstekend bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur. Loop gerust eens binnen voor vrijblijvende informatie en een gratis hoortest of bel voor een afspraak: 0599 – 235 444.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *