Klinkende inruilactie voor het goede doel

Heeft u hoortoestellen aangeschaft, maar draagt u ze niet? Of kent u iemand die zijn of haar hoortoestellen niet draagt?Voor diegene die het hoortoestel in de kast heeft liggen, omdat het toestel simpelweg niet voldoet aan de verwachtingen, heeft Van den Berg Hoortoestellen een klinkende inruilactie.

Tot 1000 euro korting 
En het mooie is, het maakt niet uit waar de hoortoestellen zijn gekocht: u levert uw oude toestel in bij Van den Berg Hoortoestellen en ontvangt een klinkende korting op de aanschaf van nieuw toestel uit de Starkey iQ-serie. (uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 1000 euro!) Tevens doneert Van den Berg Hoortoestellen uw oude hoortoestel aan de Starkey Hearing Foundation!

Goed doel
Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts drie procent van deze slechthorenden is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Starkey Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden, gratis, te voorzien van de juiste hoorzorg en goede hoortoestellen.
Inmiddels is de Starkey Hearing Foundation in meer dan 100 landen actief in o.a. Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië.

Cittaslow en Hearing Foundation
Cittaslow supporter Van den Berg Hoortoestellen is maatschappelijk betrokken en is dan ook trotse partner van de Starkey Hearing Foundation. Sinds de oprichting in 1984 heeft deze stichting wereldwijd meer dan tweemiljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting maar liefst 100.000 hoortoestellen. Uw bijdrage maakt het verschil en helpt mee om de wereld beter te laten verstaan.

Gun ook uw oude hoortoestellen een tweede ronde. Want uw bijdrage laat de wereld beter verstaan en ú ontvangt een klinkende korting. U hoort het goed, uw oude hoortoestellen zijn, bij Van den Berg Hoortoestellen, veel geld waard!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *