Klinkende inruilactie voor het goede doel: tot 1600 euro voordeel!

Doneer een oud hoortoestel aan de Starkey Hearing Foundation en ontvang tot 1600 euro klinkend inruilvoordeel:

Heeft u hoortoestellen aangeschaft, maar draagt u ze niet? Of, kent u iemand die zijn of haar hoortoestellen niet draagt? Voor diegene die het hoortoestel in de kast heeft liggen, omdat het toestel simpelweg niet voldoet aan de verwachtingen, heeft Van den Berg Hoortoestellen een klinkende inruilactie. En het mooie is, het maakt niet uit waar de hoortoestellen zijn gekocht; u levert uw oude toestel in bij Van den Berg Hoortoestellen en ontvangt een klinkende korting op de aanschaf van een nieuw hoortoestel. Uw voordeel kan oplopen tot maar liefst 1600 euro! En Van den Berg Hoortoestellen doneert úw oude hoortoestel(len) aan de Starkey Hearing Foundation!

Van den Berg en de Starkey Hearing Foundation
Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts drie procent van deze slechthorenden is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden, gratis, te voorzien van de juiste hoorzorg en goede hoortoestellen. Inmiddels is de Hearing Foundation in meer dan 100 landen actief in o.a. Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië. Sinds de oprichting in 1984 heeft de Hearing Foundation wereldwijd meer dan tweemiljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting maar liefst 100.000 hoortoestellen.

Founding Father Bill Austin
Het levensmotto van Bill Austin is “Hoop verspreiden van oor tot oor”. De oprichter van de Starkey Hearing Foundation heeft altijd de sterke overtuiging gehad dat goed horen en verstaan bijdraagt aan een voller en rijker leven. De Hearing Foundation zet verbetering van het gehoor in als een middel om wereldwijd levens te verbeteren. “De gave van een goed gehoor ontsluit nieuwe werelden, nieuwe kansen. Het brengt mensen in verbinding met het leven en helpt hen te beseffen dat zij meer kunnen bereiken dan zij ooit voor mogelijk hielden”, aldus Austin.

Maatschappelijk betrokken
Cittaslow supporter Van den Berg Hoortoestellen is maatschappelijk betrokken en is dan ook trotse partner van de Starkey Hearing Foundation. In 2017 doneerde Van den Berg Hoortoestellen ruim 100 hoortoestellen aan de Hearing Foundation. Vorig jaar doneerde ze meer dan 200 hoortoestellen en inmiddels staat de teller voor dit jaar al op ruim 250 hoortoestellen. Uw bijdrage maakt het verschil en helpt mee om de wereld beter te laten verstaan.

Inruilvoordeel Muse, Halo2 en Livio
Het inruilvoordeel geldt voor diverse types in verschillende prijssegmenten, o.a. de scherp geprijsde Muse en Halo2 (made for iPhone) maar ook de recentelijk geïntroduceerde LivioAI. De Starkey LivioAI R2400 is een nagenoeg onzichtbaar hoortoestel wat helpt om mentaal – en fysiek fit te worden en te blijven. Starkey LivioAI is hiervoor uitgerust met biosensoren en kunstmatige intelligentie. Hierdoor beschikt LivioAI o.a. over functies als valdetectie, stappenteller, hartslagmeter en een ‘live vertaal’ functie.
Naast een proactieve ondersteuning om gezonder en comfortabeler te leven, doet het hoortoestel waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe weergave van muziek én optimale verstaanbaarheid in iedere situatie. Sterker nog: van alle geavanceerde A-merken presteert Livio, volgens een recent onafhankelijk Deens onderzoek, het beste qua spraakverstaanbaarheid in gezelschap.

Klinkend belastingvoordeel
Zowel de Muse, als de Halo2 én de LivioAI zijn, in het kader van “privé-aankoop” aantrekkelijke fiscaal aftrekbaar. Uw belastingvoordeel kan oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat u volledig particulier aan hoortoestellen besteedt. Anders gezegd, u ontvangt belastingvoordeel als u geen gebruik maakt van de vergoeding van uw zorgverzekeraar. De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Borger, dichterbij dan u denkt
Gun ook uw oude hoortoestellen een tweede ronde. Want uw bijdrage laat de wereld beter verstaan en ú ontvangt een klinkende korting. U hoort het goed, uw oude hoortoestellen zijn, bij Van den Berg Hoortoestellen, veel geld waard! Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *