Zorgverzekerings hoortoestel upgraden

Van den Berg stelt de slechthorende cliënt (weer) centraal, en zo hoort het ook! Natuurlijk betreuren wij het dat uw zorgverzekeraar u de toegang tot optimale hoorzorg ontzegt. Ondanks het feit dat Van den Berg Hoortoestellen heeft besloten om niet verder mee te werken aan de versobering van de hoorzorg, kunt u tóch profiteren van (gedeeltelijke) vergoeding door uw zorgverzekeraar. En, er zijn meer voordelen:

Geen contract, meer mogelijkheden

Indien u, in eerste instantie, tóch kiest voor een hoortoestel van uw zorgverzekering (bijvoorbeeld omdat u optimaal kunt profiteren van uw restitutie polis of aanspraak kunt doen op extra vergoeding uit uw aanvullende verzekeringen) kunt u, in tweede instantie, alsnog `upgraden` naar een geavanceerder hoortoestel. Bent u, achteraf, tóch niet tevreden met de, door uw zorgverzekeraar opgelegde keus, dan kunt u bij Van den Berg Hoortoestellen upgraden naar een geavanceerdere hooroplossing uit een hogere categorie óf naar een toestel in de private markt.

Als u uiteindelijk toch kiest voor een oplossing uit een hogere categorie of een hooroplossing uit de ´private markt´ dan kunt u uw zorgverzekerings-toestel weer inleveren. U ontvangt dan het totale aanschafbedrag (dus ook het deel wat door uw zorgverzekering is betaald) als korting op het nieuw aan te schaffen hoortoestel. Op deze manier houdt u 100% keuze vrijheid en profiteert u toch nog van vergoeding door uw zorgverzekeraar.

Als u toch tevreden bent met uw zorgverzekerings-toestel, bijvoorbeeld omdat wij meer aandacht en tijd hebben om uw A-merk toestellen optimaal in te stellen. Dan is uw keuze voor een zorgverzekeringstoestel de juiste. Mocht u, binnen een jaar na aanschaf, twijfelen of toch niet geheel tevreden zijn over uw zorgverzekerings-toestel, dan bieden wij interessante alternatieven!

Mét vergoeding door uw zorgverzekeraar

Indien u, in eerste instantie, tóch kiest voor een hoortoestel van uw zorgverzekering (bijvoorbeeld omdat u optimaal kunt profiteren van uw restitutie polis of aanspraak kunt doen op extra vergoeding uit uw aanvullende verzekeringen) kunt u, in tweede instantie, alsnog `upgraden` naar een geavanceerder hoortoestel.

Bent u niet tevreden met de geboden hooroplossing van u zorgverzekeraar, kunt u bij Van den Berg Hoortoestellen upgraden naar een geavanceerdere hooroplossing uit een hogere categorie óf naar een toestel in de private markt. Als u uiteindelijk toch kiest voor een oplossing uit een hogere categorie of een hooroplossing uit de ´private markt´ dan kunt u uw ziekenfonds toestel weer inleveren. U ontvangt dan het totale aanschafbedrag (dus ook het deel wat door uw zorgverzekering is betaald) als korting op het nieuw aan te schaffen hoortoestel.

Op deze manier houdt u 100% keuze vrijheid en profiteert u toch nog van vergoeding door uw zorgverzekeraar.

A-merk zorgverzekerings-toestellen

Ook al kiezen steeds meer van onze cliënten een hooroplossing uit de private markt, Van den Berg Hoortoestellen verkoopt nog altijd zorgverzekerings-hoortoestellen. Want, onze audiciens informeren en adviseren maar u kiest uiteindelijk zélf uw persoonlijke hooroplossing.

Als u volledig tevreden bent met een zorgverzekerings- toestel, bijvoorbeeld omdat wij meer aandacht en tijd hebben om uw toestellen optimaal in te stellen. Dan is uw keuze voor een zorgverzekeringstoestel ook de juiste. Mocht u, binnen een jaar na aanschaf, twijfelen of toch niet geheel tevreden zijn over uw zorgverzekerings-toestel, dan bieden wij interessante alternatieven!