Maatregelen coronavirus tot 6 april 2020

Bij Van den Berg Hoortoestellen is de gezondheid en veiligheid van onze klanten én medewerkers topprioriteit. Het is op dit moment van het grootste belang om sociale contacten zoveel mogelijk te beperken en daarmee de verspreiding van het coronavirus (COVID-19) een halt toe te roepen.

We volgen de adviezen van het RIVM en de veiligheidsregio’s op, beoordelen de werksituatie van dag tot dan en nemen indien noodzakelijk aanvullende maatregelen. Om u en anderen tóch zo goed mogelijk van dienst te zijn te midden van groeiende zorgen rond het coronavirus openen we voor dringende zaken een “spoedspreekuur” én treffen we per direct de volgende, tijdelijkemaatregelen:

Alle reguliere afspraken zijn komen te vervallen; u wordt gebeld voor het maken van een nieuwe afspraak.
Collegae met griepklachten als neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts blijven thuis.
De winkel is alleen op afspraak geopend, u wordt dringend verzocht om níét onaangekondigd naar de winkel te komen.
Indien u gebruik wenst te maken van het spoedspreekuur kunt u, dinsdag t/m vrijdag, tussen 9:30 en 10:00 uur bellen voor het maken van een afspraak.
Tijdens het spoedspreekuur wordt uitsluitend gewerkt op telefonische afspraak. (0599 – 235 444)
Verbruiksartikelen als batterijen, filters en schoonmaak of onderhoudsartikelen kunt u eenvoudig bestellen via de webwinkel op onze website: www.vandenberg-hoortoestellen.nl.

De bovengenoemde maatregelen zijn vooralsnog tot 6 april van kracht. Laten we, voor uw en onze gezondheid, gezamenlijk alert blijven op de ontwikkelingen en trachten de gevolgen zo goed mogelijk op te vangen.

Wij rekenen op uw begrip en – medewerking, zorg goed voor elkaar en blijf vooral gezond!

Team Van den Berg Hoortoestellen Borger

 

Reacties “Maatregelen coronavirus tot 6 april 2020

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *