MELD U NÚ AAN VOOR DE DEMONSTRATIE DAG OP VRIJDAG 10 MEI

Op vrijdag 10 mei 2019 organiseert Van den Berg Hoortoestellen een hoortoestellen demonstratiedag. Gedurende deze dag kunt u kennis maken met de unieke Starkey LivioAI. De demonstratie is gratis bij te wonen, maar meld u wel even aan want het aantal plaatsen is beperkt.

Met de Starkey Livio kunt u, vanzelfsprekend, natuurlijk horen en optimaal verstaan, zelfs in rumoer. Sterker nog: van alle geavanceerde A-merken presteert Livio, volgens een recent onafhankelijk Deens onderzoek, het beste qua spraakverstaanbaarheid in gezelschap.
Maar het unieke van deze nieuwste generatie hoortoestellen zit ´m in het feit dat ook uw fysieke en mentale activiteiten worden gevolgd. Starkey Livio is namelijk het eerste hoortoestel ter wereld dat is uitgerust met unieke biosensoren en kunstmatige intelligentie. Hierdoor beschikt Livio o.a. over functies als valdetectie, stappenteller, hartslagmeter en een ‘live vertaal’ functie. Starkey noemt het “Healthable™ Hearing Technology”. Naast perfect verstaan in iedere situatie draagt Livio bij aan uw welzijn en gezondheid.

Wetenschappelijke onderzoek toont aan dat voldoende beweging het risico op een groot aantal welvaartsziekten verlaagt. Daarom plaatst Starkey biosensoren in het toestel die o.a. uw fysieke én mentale activiteit meten. En deze sensoren doen meer: mocht u onverhoopt een keer ten val komen, dan slaat uw hoortoestel alarm bij een familielid of vriend. De Amerikaanse fabrikant verwacht een revolutie te ontketenen op het gebied van hoortoestellen. Want Livio is een echte alleskunner: naast een proactieve ondersteuning om gezonder en comfortabeler te leven, doet het hoortoestel waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe weergave van muziek én optimale verstaanbaarheid in iedere situatie . . . . . zelfs in 27 verschillende talen!

Nieuwsgierig geworden naar de onbegrensde mogelijkheden van Starkey Livio? Wij nodigen u van harte uit om, op vrijdag 10 mei, de Starkey Livio zelf te komen ervaren en – beluisteren. Tijdens deze dag worden er, door de productspecialist van Starkey Benelux, een viertal presentaties en demonstraties gegeven, zowel ’s ochtends, ’s middags áls ’s avonds.

Meld u nú aan voor deze gratis demonstraties. Dit kan per e-mail, telefonisch en in de winkel. Maar wacht niet te lang; het aantal plaatsen is beperkt en, vol is vol! Stuur een email om u aan te melden of bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor de ‘Starkey Livio Demonstratie Dag’ op vrijdag 10 mei!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *