Wie zijn wij

In de hunebedhoofdstad van Nederland, Borger is dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug gevestigd: Van den Berg Hoortoestellen. Rustig gelegen aan de rand van het gezellige centrum. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid.

Het enthousiaste team staat, van dinsdag t/m vrijdag, voor u klaar en bestaat uit audicien in opleiding Corina Hilbolling, hoofd financiële administratie Anne-Marie van den Berg en gediplomeerd StAr-audicien Feike van den Berg. De ruime winkel is laagdrempelig en ademt een mix van gezelligheid en kwaliteit. De winkel beschikt o.a. over een ruime ontvangstruimte, een onderzoeks-/spreekkamer, een technisch laboratorium en een unieke hoorbelevingruimte.

Bij twijfels over uw gehoor laat u dit gratis, vrijblijvend én vakkundig onderzoeken door Van den Berg Hoortoestellen. Indien noodzakelijk wordt, samen met ú, een behandelplan opgesteld en wordt u begeleid bij de keuze van het hoortoestel. Het gekozen hoortoestel kan, in de eigen leefomgeving, uitgebreid worden getest. Tijdens de periodieke controles wordt het hoortoestel naar uw persoonlijke voorkeur optimaal afgesteld. Mocht u, na een gewenningsperiode van maximaal 3 maanden, besluiten uw hoortoestel te houden, dan verzorgt Van den Berg Hoortoestellen de eventuele vergoedingsaanvraag bij uw zorgverzekeraar. Goed om te weten: bij Van den Berg Hoortoestellen wordt u gedurende de gehele gewenningsperiode begeleid door dezelfde audicien.

Kiest u voor Van den Berg, dan kiest u voor zekerheid, kwaliteit én betrouwbaarheid. Bij ons kunt rekenen op de persoonlijke aandacht, expertise, service en faciliteiten van de hoortoestelspeciaalzaak om de hoek.

In Nederland zijn meer dan 800 verschillende hoortoestellen leverbaar. Waar veel bedrijven een beperkt assortiment aanbieden, levert Van den Berg Hoortoestellen álle gerenommeerde A-merk hoortoestellen. Mede hierdoor zijn wij in staat om de beste oplossing voor uw hoorprobleem te bieden.
En, met meer dan twintig jaar ervaring in de audiologie beschikt StAr gecertificeerd audicien Feike van den Berg over een schat aan kennis en ervaring. Deze kennis wordt keer op keer ingezet om de slechthorende klant optimaal te bedienen.

Twijfels u over uw (h)oren? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt Van den Berg Hoortoestellen op het volgende adres: Torenlaan 12C in Borger. Tot horens bij Van den Berg Hoortoestellen.

 

Altijd dichtbij

Borger
Torenlaan 12c
0599 – 235 444
E-mailadres