hOORservice aan huis

Van den Berg Hoortoestellen komt naar u toe!

Hoor Mobiel, dit is het

Wanneer er situaties zijn waardoor u niet in staat bent om onze winkel in Borger te bezoeken kunt u tóch gebruik maken van onze kennis en ervaring: onze StAr-gecertificeerde audiciens komen graag bij u thuis.

Of het nou gaat om een gehooronderzoek, controle-, reinigen-, onderhoud óf bijstellen van uw hoortoesel(len), onze gediplomeerde – en StAr-gecertificeerde audiciens komen graag persoonlijk bij u thuis.

Als u gebruik maakt van “Van den Berg HoorMobiel” bent u niet afhankelijk van het openbaar vervoer, taxi of hulp van derden. Gemakkelijk en ontspannen, gewoon in uw eigen omgeving, dat is wel zo prettig.

En, er is een bijkomend voordeel: bij het onderzoeken van uw gehoor en bij het instellen van uw hoortoestel(len) houden wij rekening met de verschillende luistersituaties waar u dagelijks in uw directe leefomgeving mee te maken krijgt. Kortom, meer dan één goede reden om te kiezen voor Van den Berg HoorMobiel.

Naast eerder genoemde voordelen biedt Van den Berg HoorMobiel meer: zo kan onze audicien ook uw, bij ons aangeschafte, Sennheiser, ringleiding, streaming apparatuur en/of andere hoorhulpmiddelen bij u thuis aansluiten.

Dit kost het

De kosten van HoorMobiel tot 10 km vanaf de winkel bedragen € 35,- per bezoek p.p. Van 11 tot 25 km bedragen de kosten € 50,-. Indien u meer dan 25 km van onze winkel afwoont en gebruik wenst te maken van onze HoorService aan huis, neem dan even contact met ons op.

HoorMobiel arrangement

In vier huisbezoeken krijgt u uw nieuwe hoortoestel(len) vakkundig thuis aangepast:

  • Bezoek 1 : informatief gesprek, gehooronderzoek en (evt.) afdruk
  • Bezoek 2 : aanpassing hoortoestel en InSitu onderzoek
  • Bezoek 3 : eerste controle en optimalisatie na 3 weken
  • Bezoek 4 : afsluitende controle en optimalisatie instellingen na 6 weken

Combi-voordeel: koop uw hoortoestel(len) bij Van den Berg Hoortoestellen, maak gebruik van het HoorMobiel arrangement en ontvang het vierde huisbezoek helemaal GRATIS!

Hoortoestel spreekuur op locatie

Omdat het niet altijd voor iedereen vanzelfsprekend is om onze winkels te bezoeken, houden wij ook op vaste dagen en – tijden spreekuur op locatie bij u in de buurt. Onze audicien bezoekt deze locaties op regelmatige basis, waar hij/zij u graag van dienst is.

Onderstaand treft u een overzicht van de locaties, de dagen en de tijden waarop wij voor u aanwezig zijn. Goed om te weten: het hoortoestel spreekuur is, voor Van den Berg Hoortoestellen-klanten, een gratis service.

Woon- en Zorgcentrum ‘De Borgerhof’

Grote Brink 2
BORGER
1e maandag van de maand
16:00 – 16:30 uur

Drogisterij Lammie Vedder

Schoolstraat 8
GIETEN
1e maandag van de maand
13:30 – 15:30 uur
(op telefonische afspraak: 0592 – 261 713)