Uw oude hoortoestellen zijn veel geld waard . . .

GUN UW HOORTOESTELLEN EEN TWEEDE RONDE, WEGGOOIEN IS ZONDE!

Heeft u hoortoestellen aangeschaft, maar draagt u ze niet?
Of kent u iemand die zijn of haar hoortoestellen niet draagt?
Voor diegene die het hoortoestel in de kast heeft liggen, omdat het toestel simpelweg niet voldoet aan de verwachtingen, heeft Van den Berg Hoortoestellen een klinkende inruilactie. Het maakt niet uit waar de hoortoestellen zijn gekocht: u levert uw oude toestel bij Van den Berg Hoortoestellen in, ontvangt een klinkende korting op de aanschaf van een nieuwe (uw voordeel kan oplopen tot maar liefst € 850,-) én Van den Berg Hoortoestellen doneert uw oude toestel aan de Starkey Hearing Foundation!

Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts drie procent van deze slechthorenden is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Starkey Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden, gratis, te voorzien van de juiste hoorzorg en goede hoortoestellen.

Inmiddels is de Starkey Hearing Foundation in meer dan 100 landen actief in o.a. Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië. Van den Berg Hoortoestellen is maatschappelijk betrokken en is dan ook trotse partner van de Starkey Hearing Foundation. Sinds de oprichting in 1984 heeft deze stichting wereldwijd meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting maar liefst 100.000 hoortoestellen. Uw bijdrage helpt ook u mee om de wereld beter te laten horen.

Bill Cinton, voormalig President van de Verenigde Staten, is actief betrokken bij de Starkey Hearing Foundation.

Reacties “Uw oude hoortoestellen zijn veel geld waard . . .

 1. Ik heb twee siemens motion SX hoortoestellen liggen van mijn overleden moeder, kan ik die naar u op sturen zodat u ze doneert aan de starkey hearing foundation?

  • Hallo Jeroen,
   Wat een droevige reden om de hoortoestellen van uw moeder te doneren.
   Aan de andere kant ook een warm gebaar om de hoortoestellen een tweede ronde te gunnen.
   U kunt vanzelfsprekend ook de hoortoestellen per post naar ons toesturen:
   Van den Berg Hoortoestellen
   Torenlaan 12C
   9531 JJ BORGER
   Als de toestellen bij ons binnen zijn zorgen wij dat ze bij de Starkey Hearing Foundation terecht komen.
   Daar worden de toestellen gereinigd, gecontroleerd en waar nodig gerepareerd.
   Met vriendelijke groet,
   Van den Berg Hoortoestellen Borger

  • Hallo Petra,
   Wat een droevige reden om hoortoestellen te doneren. Onze inzamelingsactie voor de Starkey Hearing Foundation is van permanente aard, dus alle hoortoestellen jong of oud -, werkend of defect zijn, meer dan, van harte welkom.

 2. Beste
  Ik heb een paar hoortoestellen van mijn schoonmoeder
  Naar welk adres kan ik ze sturen voor de starkey
  Foundation aub
  Veel thanks

  • Hallo Liliane,
   Bedankt voor je berichtje en voor je voorgenomen donatie.
   Als je de hoortoestellen naar ons stuurt, dan zorgen wij ervoor dat de toestellen bij de Starkey Hearing Foundation terecht komen.
   Ons adres is:
   Van den Berg Hoortoestellen
   Torenlaan 12C
   9531 JJ BORGER

  • Hallo meneer of mevrouw Verhaege, de lege batterijen kunt u, bij ieder inleverpunt voor lege batterijen, inleveren. O.a. bouwmarkten en huishoudspeciaalzaken in de buurt. Oude hoortoestellen zijn meer dan welkom en mogen altijd naar ons opgestuurd of langsgebracht worden: Van den Berg Hoortoestellen, Torenlaan 12C, 9531 JJ, Borger.

 3. Ik heb een paar oudere gehoorapparaten (11 jaar) die nog goed werken (merk Oticon) en een bijbehorende streamer.
  Kunt u die gebruiken? Waar moeten ze worden heen gestuurd?

  • Hallo HR Lips,
   Dank voor uw reactie. Alle hoortoestellen oud of jong, functionerend of defect zijn meer dan welkom bij de Starkey Hearing Foundation. De hoortoestellen en evt. ook toebehoren mogen naar: Van den Berg Hoortoestellen, Torenlaan 12C, 9531 JJ in Borger. Vermeld aub ook even uw eigen adres dan sturen wij u, als dank voor uw donatie, een certificaat.

 4. Heb nog 2 paar boortoestellen liggen van mijn vader die onlangs is overleden en kunnen jullie hier wat mee,en kan ik die in n gewone enveloppe opsturen .

  • Hallo Magda,
   Dank voor je reactie. Ook al is de reden een verdrietige; fijn dat je overweegt de toestellen te doneren aan de Starkey Hearing Foundation. De toestellen kunnen in een enveloppe (bij voorkeur in een ‘bubbeltjes enveloppe’) per post verstuurd worden. Ons adres: Torenlaan 12C, 9531 JJ, Borger.

  • Gecondoleerd met het verlies, Dick . . . En, bedankt voor dit warme gebaar.
   We zien de hoortoestellen met liefde tegemoet om ze een tweede leven te geven.
   Als je jouw adresgegevens doorgeeft sturen we je een certificaat van deelname en een brochure over de Starkey Hearing Foundation.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *