Primeur: oplaadbare IHO

Maak kennis met de Starkey Livio Edge AI R 2400 ITC: Deze oplaadbare in-het-oor toestellen, waarmee u in gezelschap beter kunt verstaan dan een goedhorende, koopt u in augustus en september, alleen bij Van den Berg Hoortoestellen, als complete set met ruim 1000 euro voordeel.

Starkey Livio Edge AI voor uw hele leven
Naast een proactieve ondersteuning om gezonder en comfortabeler te leven, doet het hoortoestel waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe weergave van muziek én optimale verstaanbaarheid in iedere situatie . . . zelfs in 27 verschillende talen! Sterker nog: van alle geavanceerde A-merken presteert Livio, volgens een recent onafhankelijk Deens onderzoek, het beste qua spraakverstaanbaarheid in gezelschap.

Geen “banaantje” meer achter het oor
En ’s werelds eerste oplaadbare in-het-oor-toestel biedt nóg meer. Door gebruik te maken van biosensoren en kunstmatige intelligentie is de Livio EdgeAI een echte alleskunner: het toestel is o.a. uitgerust met allerlei praktische technische snufjes, zoals valdetectie en mogelijkheden om gebruik te maken van telefoon, Google Assistent, vertaalfunctie en agendaherinneringen. Ook kan de Livio Edge AI bewegings- en sociale activiteit van de drager bijhouden.

Unieke Edge-modus
Met de nieuwe Edge-modus scant het toestel automatisch de omgeving op geluid. Door middel van kunstmatige intelligentie optimaliseert het toestel direct de instellingen voor extra spraak ondersteuning of juist meer comfort. Dit gebeurt in een fractie van een seconde en werkt preciezer en effectiever dan alle andere adaptieve hoortoestellen.
Zo ervaart de slechthorende minder hinder van storende omgevingsgeluiden en ligt de focus waar het hoort: optimale verstaanbaarheid in iedere situatie.

Ruim 1000 euro introductiekorting
In de maanden augustus en september ontvangt u, alleen bij Van den Berg Hoortoestellen Borger, ruim 1000 euro korting op de aanschaf van de oplaabare Starkey Livio Edge AI 2400.

Gratis slimme lader
Alle uitvoeringen, zowel achter-het-oor áls in-het oor, zijn uitgerust met Lithium-ion technologie. Daarmee is de Livio Edge AI het eerste oplaadbare in-het-oor toestel. Een wereldprimeur bij Van den Berg Hoortoestellen in Borger.
Ter introductie worden de toestellen tijdelijk geleverd met een gratis design laadstation. Aan het einde van de dag zet u uw toestellen in de slimme lader, deze schakelt uw hoortoestellen automatisch uit. En als u ze weer uit de lader haalt, schakelen de hoortoestellen automatisch weer aan.
Deze nieuwe slimme lader is zelfs voorzien van een droogfunctie die uw hoortoestellen tegen vocht beschermt. Én, de Lithium-ion accu’s gaan gegarandeerd vijf jaar mee. Dus nooit meer onverwachte kosten voor batterijen of accu’s.

Klinkend belastingvoordeel
Uw nieuwe Starkey Livio Edge AI is, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, ook dit jaar nog aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het belastingvoordeel behoorlijk oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat u volledig particulier aan hoortoestellen besteedt. Anders gezegd: u ontvangt belastingvoordeel als u geen gebruik maakt van de vergoeding van uw zorgverzekeraar.
De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Borger, dichterbij dan u denkt
Ook nieuwsgierig naar de onbegrensde mogelijkheden van ’s werelds eerste oplaadbare in-het-oor toestel en wilt u profiteren van ruim duizend euro introductiekorting op de Starkey Livio Edge AI R2400?
Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *