Ruim 1200 euro korting op Bernafon Viron 9

Iedere twee maanden zet dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, één specifiek product in het zonnetje. Deze keer vragen we uw aandacht voor de Viron 9 mini RITE. Deze oplaadbare toestellen van het Zwitserse precisie merk Bernafon koopt u, bij Van den Berg Hoortoestellen Borger in maart en april als “all-inclusive set” met maar liefst 1245 euro voordeel.

Natuurgetrouw
Bernafon biedt eersteklas Zwitserse technologie en is er, met de introductie van Viron 9, in geslaagd om een hoortoestel te ontwikkelen waarmee de slechthorende in veeleisende omgevingen met minder luisterinspanning beter kan verstaan.
De nieuwe Viron 9 is hiervoor o.a. uitgerust met geavanceerde functies als Dynamic Amplification Control, Dynamic Noise Management en Dynamic Feedback Canceller. Viron doet waar Bernafon om bekend staat: een natuurgetrouwe geluidsweergave en optimale verstaanbaarheid in gezelschap. De Viron 9 is nagenoeg onzichtbaar en draagt comfortabel. Bovendien zijn de toestellen betrouwbaar, spatwaterdicht en kunnen tegen een stootje.

Oplaadbaar
De oplaadbare Viron 9 is uitgerust met een betrouwbare lithium-ion accu. Deze ingebouwde accu heeft een lange levensduur, ook als u belt en geluid vanaf andere apparatuur streamt, en is in minder dan 3 uur volledig opgeladen. Op die manier kunnen de hoortoestellen probleemloos worden gedragen, zonder zorgen over het vervangen van batterijen of het meebrengen van een set reservebatterijen. De compacte Viron oplader maakt gebruik van inductietechnologie die contactloos opladen van de hoortoestellen mogelijk maakt. Mede hierdoor wordt het risico op ontstaan van corrosie tot een minimum beperkt.

Draadloos verbonden
De Viron 9 is eenvoudig met uw smartphone of andere bluetooth-apparaten te verbinden. Zo speelt u gemakkelijk draadloos telefoongesprekken, muziek, films en televisieprogramma’s direct af in uw oren. Daarnaast levert Bernafon een aantal handige accessoires om álles uit uw Viron 9 te halen: een SoundClip, een TV-zender, een handige app en een stijlvolle oplader.

Gratis accessoires
De EasyControl-A app kan o.a. worden gebruikt voor volumeregeling en programmakeuze en beschikt over een handige ‘vind-mijn-hoortoestel’ zoekfunctie. De SoundClip-A is een veelzijdige accessoire voor grenzeloos streamen van geluid en handsfree bellen met alle telefoons op beide oren, tevens kunt u de SoundClip-A gebruiken als draadloze externe microfoon. En de TV-A Adapter kan worden gebruikt om het geluid van de televisie, zonder kwaliteitsverlies, direct naar de Viron hoortoestellen te streamen, in Dolby Digital stereo geluidskwaliteit.
Tijdens de voorjaarsactie van Van den Berg Hoortoestellen ontvangt u zowel de SoundClip en de app, als de TV adapter of de stijlvolle Viron oplader, bij aanschaf van twee Viron 9 hoortoestellen, helemaal gratis!

Klinkend belastingvoordeel
De aanschaf van uw hoortoestel is ook dit jaar, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, weer aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het belastingvoordeel behoorlijk oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat u volledig particulier aan hoortoestellen besteedt. Anders gezegd, u ontvangt belastingvoordeel als u geen gebruik maakt van de vergoeding van uw zorgverzekeraar. De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Borger, dichterbij dan u denkt
Heeft ú hier ook oren naar? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek. U vindt Van den Berg Hoortoestellen aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *