Stappenplan

  • 1. Gratis vakkundige hoortest
  • 2. Kennismakingsgesprek en behandelplan
  • 3. In de thuissituatie wennen aan het gekozen hoortoestel
  • 4. Periodieke controles
  • 5. Eind controle en financiële afwikkeling
  • (6. Jaarlijks controle afspraken voor toestel en gehoor)

Bij twijfels over uw gehoor laat u dit gratis, vrijblijvend én vakkundig onderzoeken door Van den Berg Hoortoestellen. Indien noodzakelijk wordt samen met u een behandelplan opgesteld, en wordt u begeleid bij de keuze van het hoortoestel. Hierbij zijn o.a de hoortest en de vragenlijst van de V.U. leidend. Het door u gekozen hoortoestel kan, in de eigen leefomgeving, uitgebreid worden getest. Tijdens de periodieke controles wordt het hoortoestel naar uw persoonlijke voorkeur optimaal afgesteld. Goed om te weten, bij Van den Berg Hoortoestellen wordt u gedurende de gehele proefperiode begeleid door dezelfde audicien.

Van den Berg Hoortoestellen koopt geheel zelfstandig in en daardoor zijn álle gerenommeerde hoortoestelmerken te leveren. Tevens geeft Van den Berg op álle hoortoestellen zowel vijf jaar fabrieksgarantie als vijf jaar gratis onderhoud, en dat is absoluut uniek te noemen!

Uw zorgverzekeraar vergoedt maar liefst 75% van de totale kosten van uw hoortoestel(len). Daarnaast heeft Van den Berg Hoortoestellen, in samenwerking met uw zorgverzekeraar, de prijzen van alle hoortoestellen flink verlaagd. Hierdoor bent u gegarandeerd niet duurder uit dan bij de grote ketens. U kunt bij Van den Berg echter wél rekenen op de expertise, service en faciliteiten van de hoortoestelspeciaalzaak om de hoek.
Leg uw oor te luister bij Van den Berg Hoortoestellen. U vindt deze hoorspecialist in Borger. Deze locatie is uitstekend bereikbaar en er is volop gratis parkeergelegenheid voor de deur. De openingstijden zijn maandag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur.