Stap 4 : Eindcontrole en aanschaf

Tijdens de vrijblijvende gewenningsperiode kunt u de hoortoestellen in uw eigen omgeving uitgebreid uitproberen. Op basis van het gehoorverlies zal de audicien, met geavanceerde metingen zoals InSitu audiometrie en Insertion Gain/Real Ear Measurement, uw hoortoestellen optimaal instellen. Tijdens de periodieke controles worden de toestellen naar uw persoonlijke voorkeur verder afgesteld.Pas als u tevreden bent over het behaalde resultaat volgt een afsluitende meting. Met behulp van een “vrije veld meting” wordt de het resultaat van de hoortoestelaanpassing gecontroleerd.

De verbetering van de spraakverstaanbaarheid door de hoortoestellen wordt gemeten, voldoet deze verbetering aan het vooraf gestelde doel, dan wordt de gewenningsperiode succesvol
afgesloten. Mocht u, na deze gewenningsperiode van maar liefst drie maanden, besluiten uw hoortoestel te houden, dan verzorgt Van den Berg Hoortoestellen de eventuele vergoedingsaanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Goed om te weten: bij Van den Berg Hoortoestellen wordt u gedurende de gehele gewenningsperiode begeleid door dezelfde audicien.

Prijzen ‘Wat kost een hoortoestel?’

De, door uw zorgverzekeraar vastgelegde prijzen en vergoedingen van de hoortoestellen die u via het ZN-protocol van uw zorgverzekeraar moet aanschaffen, variëren per verzekering. Daarom is het voor ons, helaas, ondoenlijk de prijzen van de toestellen per verzekering op onze site te vermelden. Onze audiciens informeren u in de winkel, geheel vrijblijvend, over uw persoonlijke mogelijkheden en de prijzen/vergoedingen van uw zorgverzekeraar.

De verkoopprijzen van de hoortoestellen in de vrije sector worden wél door de audicien bepaald. Van den Berg levert een breed assortiment A-merk hoortoestellen in het private segment, voor de laagste prijs. (inclusief Zorgeloos Horen Plan: Economy) Van den Berg Hoortoestellen levert al private markt hooroplossingen vanaf € 299,-. Op onze internetpagina vindt u, bij Kosten naast de scherpe prijzen van onze hoortoestellen ook uitgebreide informatie over de verschillende producten.”