Starkey Muse kortingsactie

De onlangs, tijdens de Europese hoortoestellenbeurs in Hannover, geïntroduceerde revolutionaire Starkey Muse is nu ook leverbaar in Nederland. Van den Berg Hoortoestellen is, sinds 2012, gecertificeerd dealer van deze Amerikaanse marktleider in de audiologie branche. Hierdoor profiteert u mee van een spectaculaire introductie aanbieding van dit unieke high-end hoortoestel: tijdelijk ontvangt u, bij aanschaf van twee Muse i2400 hoortoestellen, naast een klinkende korting ook een SurfLink Media 2.0 kado. Hierdoor kan uw korting oplopen tot maar liefst € 1.385,-.

Deze aanbieding maakt onderdeel uit van de Europese Muse introductie en is geldig tot 31 december 2016. Naast de Muse i2400 maakt ook de Muse i1600 deel uit van deze actie. Informeer, vrijblijvend, naar de voorwaarden en de prijzen van deze aanbieding.

Zowel de Starkey Muse i2400 als de Muse i1600 zijn high-end hoortoestellen uit het topsegment. In het kader van “privé-aankoop” is de aanschaf van deze toestellen aantrekkelijke fiscaal aftrekbaar, uw belastingvoordeel kan oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Informeer bij de audiciens van Van den Berg Hoortoestellen naar een persoonlijke berekening van uw belastingvoordeel.
muse2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *