Van den Berg doneert ruim 300 hoortoestellen

Op maandag 17 februari jl. nam Jeroen Douw (Starkey Benelux) ruim driehonderd, door Van den Berg ingezamelde, hoortoestellen in ontvangst. Dankzij deze donatie kunnen honderden minder bedeelde hulpbehoevende slechthorenden aanspraak maken op de juiste gratis hoorzorg.

Maatschappelijk betrokken
Wereldwijd zijn ruim 360 miljoen mensen slechthorend, slechts een klein percentage is in staat om aanspraak te maken op goede audiologische zorg. De Hearing Foundation heeft als doel om deze grote groep slechthorenden, gratis, te voorzien van de juiste hoorzorg en goede hoortoestellen. Van den Berg Hoortoestellen Borger is trotse ambassadeur van de Starkey Hearing Foundation.

Meer dan 100 landen
Inmiddels heeft deze stichting, sinds de oprichting in 1984, wereldwijd meer dan 1,9 miljoen hoortoestellen geschonken aan hulpbehoevende slechthorenden. En jaarlijks doneert de stichting ruim 100.000 hoortoestellen. Inmiddels is de Hearing Foundation in meer dan 100 landen actief o.a. in Afrika, Europa, Amerika en Centraal Azië.

Alle hoortoestellen
Cittaslow supporter Van den Berg Hoortoestellen zamelt, sinds 2016, actief gebruikte hoortoestellen in voor de Starkey Hearing Foundation. Goed werkend of defect en van jong tot heel erg oud . . . álle hoortoestellen zijn van harte welkom. De toestellen worden door een team van deskundigen van Starkey Hearing Technologies in Minneapolis gereviseerd, eventueel gerepareerd en vervolgens weer ingezet bij de internationale hoormissies van de Hearing Foundation.

Uw bijdrage maakt het verschil
Namens de Starkey Hearing Foundation én Van den Berg Hoortoestellen Borger: dank voor het overweldigende resultaat van de inzamelingsactie 2019. Goed om te weten, ook in 2020 zamelt Van den Berg Hoortoestellen actief oude hoortoestellen in voor de Hearing Foundation. Dus, uw bijdrage blijft het verschil maken om de wereld beter te laten verstaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *