1000 euro introductiekorting Starkey LivioAI

Een grote groep geïnteresseerden bezocht op vrijdag 10 mei jl. de hoortoestel demonstratie dag bij Van den Berg Hoortoestellen Borger, en maakte daar kennis met ’s werelds eerste healthable: de Starkey LivioAI. 

Starkey LivioAI voor uw hele leven
De healthable van is een nagenoeg onzichtbaar hoortoestel wat helpt om mentaal – en fysiek fit te worden en te blijven. Naast een proactieve ondersteuning om gezonder en comfortabeler te leven, doet het hoortoestel waar Starkey om bekend staat: een natuurgetrouwe weergave van muziek én optimale verstaanbaarheid in iedere situatie . . . zelfs in 27 verschillende talen!
Sterker nog: van alle geavanceerde A-merken presteert Livio, volgens een recent onafhankelijk Deens onderzoek, het beste qua spraakverstaanbaarheid in gezelschap.

Ruim 1000 euro introductiekorting in mei en juni
Met de introductie van de oplaadbare Livio R2400 had Van den Berg Hoortoestellen een landelijke primeur: Van den Berg Hoortoestellen organiseerde als eerste hoortoestellenspecialist in Nederland een open dag met dit revolutionaire product. Aan de open dag werd nog een klinkende actie gekoppeld: de cliënten die na de vrijblijvende proefperiode overgaan tot aanschaf van de Starkey Livio R2400 ontvangen maar liefst 1033 euro introductiekorting.
Heeft u de demonstratie dag niet bezocht? Geen probleem! De introductiekorting geldt in het kader van ‘product van de maand’ ook voor u, als u in mei of juni de Starkey Livio R2400 aanschaft bij Van den Berg Hoortoestellen Borger.

Gratis design laadstation
De oplaadbare Starkey Livio R2400 wordt, tijdelijk, geleverd met een gratis laadstation. Aan het einde van de dag zet u uw Livio in de slimme lader, deze schakelt uw hoortoestellen automatisch uit. En als u ze weer uit de lader haalt, schakelen de hoortoestellen automatisch weer aan. Deze nieuwe slimme lader is zelfs voorzien van een droogfunctie die uw hoortoestellen tegen vocht beschermt.

Klinkend belastingvoordeel
Nog meer voordeel: de aanschaf van uw hoortoestel is ook dit jaar, als onderdeel van de ‘specifieke zorgkosten’, aantrekkelijk fiscaal aftrekbaar. Afhankelijk van uw persoonlijke situatie kan het belastingvoordeel behoorlijk oplopen tot maar liefst 50% van de totale aanschafwaarde. Het belastingvoordeel geldt over het bedrag dat u volledig particulier aan hoortoestellen besteedt. Anders gezegd, u ontvangt belastingvoordeel als u geen gebruik maakt van de vergoeding van uw zorgverzekeraar.
De audiciens van Van den Berg Hoortoestellen nemen graag de tijd voor het maken van een persoonlijke berekening van úw belastingvoordeel. Vanzelfsprekend geheel gratis én vrijblijvend.

Wilt u óók profiteren van ruim duizend euro introductiekorting op de Starkey Livio R2400? Bel 0599 – 235 444, en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *