Van den Berg is Philips HearLink dealer

Van den Berg Hoortoestellen Borger is, vanaf heden, geautoriseerd dealer van Philips HearLink hoortoestellen. De toestellen van dit mooie Nederlandse merk zijn exclusief verkrijgbaar bij een kleine groep zelfstandige audiciens. Van den Berg Hoortoestellen is trots en dankbaar om deel uit te mogen maken van dit selecte gezelschap.

Philips HearLink gebruikt baanbrekende SoundMap technologie. Deze innovatie ondersteunt het horen van de geluiden om je heen, zodat je contact kunt houden met mensen en de rest van de wereld. SoundMap technologie helpt u spraak duidelijker te verstaan, ook in rumoerige sociale omgevingen. Het bestaat uit drie pijlers voor geluidsverwerking: effectieve lawaaibeheersing, geavanceerde versterking én baanbrekende feedback-annulering.

Bij Philips HearLink staan u  en uw specifieke behoeften en smaken centraal. Omdat ieder gehoorverlies anders is, hebben Philips hoortoestellen een grote variëteit aan modellen en uitvoeringen. De hoortoestellen zijn robuust en betrouwbaar genoeg voor dagelijkse activiteiten.

Bent u ook benieuwd hoe ze klinken! Maak dan nú een afspraak om, als één van de eersten, hernieuwd kennis te maken met Philips hoortoestellen.  Meer informatie vindt u op de website van Philips Hearing Solutions.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *