vOORdeel acties verlengd

12½ jarig jubileum Van den Berg Hoortoestellen Borger groot succes: voordeel acties verlengd t/m dinsdag 30 juni

Vrijdag 12 juni jl. vierde dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, haar 12½ jarig bedrijfsjubileum. Dit ging niet onopgemerkt voorbij: het koperen jubileum werd gevierd met o.a. hoge kortingen op tal van producten, presentjes voor de bezoekers én een prijsvraag met een spectaculaire hoofdprijs.

Drukte van belang
De feestelijke voordeeldag rondom het 12½ jarig jubileum van Van den Berg Hoortoestellen in Borger werd door een groot aantal geïnteresseerden bezocht, Feike van den Berg kijkt dan ook terug op een zeer geslaagde dag. “Van 9:00 tot 17:00 uur was het een komen en gaan van mensen, en een kwartier voordat de winkel haar deuren opende stond er al een rij voor de deur, allemaal keurig op anderhalve meter afstand van elkaar. Het is hartverwarmend om te zien dat dit soort acties door onze klanten gewaardeerd worden. Mede daarom hebben we besloten om de voordeel acties te verlengen t/m 30 juni a.s., op deze manier wordt iedereen in de gelegenheid gesteld gebruik te maken van de unieke aanbiedingen.” Aldus een zichtbaar tevreden Van den Berg.

Hoortoestelbatterijen: 5 pakjes voor 12,50 euro
Daarom ontvangt u van 16 t/m 30 juni 5 pakjes hoortoestelbatterijen (30 batterijen) voor slechts € 12,50. Tel uit uw winst, de normale verkoopprijs bedraagt € 5,50 per pakje, uw voordeel is maar liefst € 15,00!

Prijsvraag: win hoortoestellen t.w.v. 3500 euro
Ook ligt er in deze periode, voor iedere betalende bezoeker, een presentje klaar. En, om het jubileum extra luister bij te zetten is er een prijsvraag uitgeschreven. Het antwoordformulier ligt, t/m dinsdag 30 juni bij de balie van de winkel. Iedere bezoeker die de prijsvraag invult dingt automatisch mee naar een fantastische prijs: twee high-end hoortoestellen t.w.v. € 3500,-!! Vanzelfsprekend inclusief vijf jaar garantie en vijf jaar gratis onderhoud. Trekking volgt in juli 2020 en de winnaar wordt bekend gemaakt o.a. op www.vandenberg-hoortoestellen.nl en in de Week in Week uit.

Hoge kortingen, wegens succes verlengd
Wegens het enorme succes zijn ook de jubileumacties verlengd t/m dinsdag 30 juni aanstaande. Zo kunt u o.a. profiteren van 12,5% korting op onze Audinell – en Cedis reinigingsproducten, óók op de “UV droogdoos” Perfect DryLux. Tevens is de snoerloze DECT telefoon SwissVoice Xtra 2155, met 12,5% korting, zeer gunstig geprijsd: € 87,45.
Daarnaast ontvangt u, tijdens de actieweken, € 1250,- korting op een complete set Viron 9 hoortoestellen van het Zwitserse kwaliteitsmerk Bernafon. En is de modern vormgegeven digitale wekker Amplicomms TCL350 (inclusief trilschijf) zeer gunstig geprijsd: met € 12,50 korting kost deze, tijdelijk, slechts € 50,-.
En, om het feest compleet te maken betaalt u voor de kinbeugel set TV-2500 FM slechts € 125,-. Deze gunstig geprijsde “TV-bril voor uw oren” is het ideale vaderdaggeschenk!

Niet meer weg te denken
“We kunnen dankbaar en tevreden terug kijken op de afgelopen 12½ jaar, dit is mede te danken aan het vertrouwen dat door de mensen in ons gesteld is. Voor ons de moeite waard om daar bij stil te staan. Toen we, 12½ jaar geleden onze deuren openden, was het onze opzet om het anders te doen dan de bestaande bedrijven. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en optimale service is waar Van den Berg Hoortoestellen zich in onderscheidt. En met de komst van gediplomeerd audicien Corina Hilbolling blijft de kwaliteit en continuïteit op een aangename manier gewaarborgd, zo zijn we optimaal voorbereid op de volgende 12½ jaar”, aldus de zichtbaar tevreden eigenaar Feike van den Berg.

Borger, dichterbij dan u denkt
Heeft ú ook oren naar klinkend jubileumvoordeel? Vier dan, tot dinsdag 30 juni a.s., het 12½ jarig jubileum met ons mee! U vindt dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen, aan de Torenlaan 12C in Borger. Naast het feit dat de winkel uitstekend bereikbaar is met het openbaar vervoer en de auto, beschikt de winkel ook over een ruime gratis parkeergelegenheid. Tot horens, bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *