Onderhoud

De levensduur van uw hoortoestel wordt aanzienlijk verlengd door het goed schoon te maken en te onderhouden. Van den Berg Hoortoestellen levert een uitgebreid assortiment producten voor het schoonmaken van uw hoortoestel. Al deze producten zijn eenvoudig te gebruiken. Onze medewerkers geven u graag een demonstratie. Onze onderhoudsproducten zijn 100% veilig en rekenen af met kwalijke bacteriën en oorsmeer.

Droog Box UV

De droobox UV combineert ontsmetting en drogen van uw hoortoestellen in een cyclus van 3 uur. ‘s Avonds plaatst u de toestellen, in het apparaat en de volgende morgen zijn uw toestellen weer droog en ontsmet! De droogbox UV is geschikt voor alle typen hoortoestellen maar ook voor oorstukjes en gehoorbeschermers. Het UV-C licht zorgt voor hygiënische reiniging, waarna de toestellen gedroogd worden door middel van dubbel-circuit verwarming. Het UV-C licht brandt 8 minuten en doodt 99,9% van de bacteriën en schimmels, en verkleint de kans op oorontstekingen. Bovendien zorgt goed onderhoud ervoor dat het hoortoestel langer meegaat. Het perfecte apparaat om uw hoortoestel elke dag in topconditie te houden!

Alles-in-één reinigingsset

Wel zo gemakkelijk: Van den Berg levert complete reinigingssets voor oorstukjes. Deze bevatten alle producten die nodig zijn voor het reinigen van oorstukjes. De reinigingsset is speciaal ontwikkeld voor het schoonmaken van de oorstukjes van uw AHO-hoortoestel en bevatten alle producten die nodig zijn voor het grondig reinigen. Daarnaast raden we u aan om drie keer per jaar het verbindingsslangetje tussen uw hoortoestel en het oorstukje te (laten) vervangen.

Complete Zorgeloos Horen Pakket

Voor uw gemak biedt Van den Berg Hoortoestellen tevens het voordelige ‘Zorgeloos Horen Pakket’ aan. Dit pakket is speciaal afgestemd op úw hoortoestel. Het ‘Zorgeloos Horen Pakket’ bevat, naast batterijen, alle producten die nodig zijn voor het reinigen, desinfecteren en drogen van zowel hoortoestel als oorstukje.

Vanzelfsprekend zijn alle onderhoud- en reinigingsproducten zoals: reinigingstabletten, reinigingsspray, droogcapsules, oto-floss draden, ook gewoon los verkrijgbaar in de Van den Berg Hoortoestellen winkel.