Gewenningsperiode

Tijdens de vrijblijvende gewenningsperiode kunt u de hoortoestellen in uw eigen omgeving uitgebreid uitproberen.Op basis van het gehoorverlies zal de audicien, met geavanceerde metingen zoals InSitu audiometrie en Insertion Gain/Real Ear Measurement, uw hoortoestellen optimaal instellen. Tijdens de periodieke controles worden de toestellen naar uw persoonlijke voorkeur verder afgesteld.

Pas als u tevreden bent over het behaalde resultaat volgt een afsluitende meting. Met behulp van een “vrije veld meting” wordt de het resultaat van de hoortoestelaanpassing gecontroleerd.

De verbetering van de spraakverstaanbaarheid door de hoortoestellen wordt gemeten, voldoet deze verbetering aan het vooraf gestelde doel, dan wordt de gewenningsperiode succesvol afgesloten.

Mocht u, na deze gewenningsperiode van maar liefst drie maanden, besluiten uw hoortoestel te houden, dan verzorgt Van den Berg Hoortoestellen de eventuele vergoedingsaanvraag bij uw zorgverzekeraar.

Goed om te weten: bij Van den Berg Hoortoestellen wordt u gedurende de gehele gewenningsperiode begeleid door dezelfde audicien.


proefperiode-image