Winnaar jubileum prijsvraag

Op vrijdag 12 juni jl. vierde dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, Van den Berg Hoortoestellen Borger, haar 12½ jarig bedrijfsjubileum. Dit ging niet onopgemerkt voorbij: het koperen jubileum werd gevierd met o.a. hoge kortingen op tal van producten, presentjes voor de bezoekers én een prijsvraag met een spectaculaire hoofdprijs.

Hoofdprijs t.w.v. 3500 euro
Meedoen met de prijsvraag en kans maken op de hoofdprijs was eenvoudig: raad het aantal hoortoestellen in de glazen weckfles. Na telling bleek het juiste aantal toestellen maar liefst 410.
Van de ruim 150 ingeleverde prijsvraagformulieren was mevrouw H. Santing uit 2e Exloërmond uiteindelijk de gelukkige winnaar. Het exacte aantal werd niet geraden, zij dacht dat er 403 toestellen in de weckfles zaten. Daarmee zat mevrouw Santing, van alle deelnemers, het dichtst bij het juiste aantal.
Afgelopen woensdag, 5 augustus, mocht ze de hoofdprijs, onder toeziend oog van haar dochter, in ontvangst nemen. Mevrouw Santing is nu de trotse eigenaar van twee optimaal ingestelde Starkey Muse iQ 2400 hoortoestellen. Vanzelfsprekend inclusief vijf jaar garantie en vijf jaar gratis onderhoud.

Continuïteit gewaarborgd
“We kunnen dankbaar en tevreden terug kijken op de afgelopen 12½ jaar. Toen we, in 2008 onze deuren openden, was het onze opzet om het anders te doen dan de bestaande bedrijven. Persoonlijke aandacht, kwaliteit en optimale service is waar Van den Berg Hoortoestellen zich in onderscheidt.
En met de komst van gediplomeerd audicien Corina Hilbolling blijft de kwaliteit en continuïteit op een aangename manier gewaarborgd, zo zijn we optimaal voorbereid op de volgende 12½ jaar”, aldus de zichtbaar tevreden eigenaar Feike van den Berg.

Borger, dichterbij dan u denkt
U vindt Van den Berg Hoortoestellen aan de Torenlaan 12C in Borger. De openingstijden zijn dinsdag t/m vrijdag van 9:00 tot 17:00 uur en de maandag is gereserveerd voor “HoorService aan huis”. Op deze manier kan Van den Berg ook haar minder mobiele slechthorende klanten optimaal van dienst zijn.
De winkellocatie is uitstekend bereikbaar met het openbaar vervoer en de auto, ook beschikt de winkel over een ruime, gratis parkeergelegenheid voor de deur.
Bel 0599 – 235 444 en maak vandaag nog een afspraak voor een gratis gehooronderzoek of – vrijblijvend kennismakingsgesprek. Tot horens bij dé hoorspecialist van de Drentse Hondsrug, tot ziens bij Van den Berg Hoortoestellen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *