WINTER SALE wegens groot succes verlengd!

Van den Berg Hoortoestellen ruimt op en neemt afscheid van de geavanceerde Starkey modellen van 2018. Hierdoor profiteert ú van 50% korting op de meest geavanceerde high-end hoortoestellen van het afgelopen jaar. Deze tijdelijke aanbieding van de Amerikaanse marktleider op audiologisch gebied is wegens groot succes, zolang de voorraad strekt, verlengd tot 28 februari 2019. De hoortoestellen zijn de absolute paradepaardjes uit het topsegment van 2018.
De normale verkoopprijs van de toestellen bedraagt € 1.995,- per stuk. Tijdens de uitverkoop betaalt u voor deze high-end toestellen, bij Van den Berg Hoortoestellen Borger, slechts € 997,50 per toestel.

De geavanceerde hoortoestellen van Starkey geven spraak voorrang op lawaai en bieden hierdoor een optimale verstaanbaarheid in akoestisch uitdagende situaties. De Muse i2400 biedt optimale verstaanbaarheid in gezelschap. Daarnaast vragen de toestellen uit deze serie een aanzienlijk lagere luisterinspanning van de slechthorende.

De nagenoeg onzichtbare hoortoestellen kunnen gehoorverliezen tot ruim 90 dB in het hoge tonengebied compenseren. Verder blinken de toestellen uit in een perfecte, natuurgetrouwe weergave van muziek. Het topmodel van 2018 is nagenoeg onzichtbaar en zeer comfortabel te dragen.

Van den Berg levert, vanzelfsprekend, ook deze high-end toestellen met vijf jaar fabrieksgarantie én vijf jaar gratis nazorg. Nazorg bestaat o.a. uit periodiek en preventief onderhoud aan het hoortoestel. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het reinigen van het hoortoestel en aan het vervangen van het slangetje. Maar ook aan het optimaliseren van de instellingen van uw hoortoestel. Daarnaast is het mogelijk dat uw hoortoestel aan de hand van nieuwe hoortestgegevens opnieuw moet worden ingesteld.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *