Klinkend zomervOORdeel: hoortoestelbatterijen 3 voor € 10,-

Het is weer zomer, en traditiegetrouw betekent dat: zomervOORdeel bij Van den Berg Hoortoestellen in Borger! Tot en met vrijdag 21 juli 2017 kunt u, bij Van den Berg, profiteren van de jaarlijkse batterijen-actie en betaalt u slechts € 10,- voor drie pakjes hoortoestelbatterijen.

De normale verkoopprijs is € 5,50 per blisterverpakking met 6 batterijen. Tijdens de actieperiode betaalt u, voor drie verpakkingen (18 batterijen), slechts tien euro! Dus uw voordeel bedraagt maar liefst € 6,50.

Deze aanbieding geldt voor al onze hoortoestel batterijen, geel (10), bruin (312), oranje (13) én blauw (675). En goed om te weten: Van den Berg verkoopt uitsluitend kwikvrije batterijen van het kwaliteitsmerk Power One; optimale prestaties onder de meest uitdagende situaties en gegarandeerd 100% lekvrij!

En het is nu dubbel voordelig om uw voorraad hoortoestelbatterijen kunt aanvullen: als u tijdens de actieperiode profiteert van deze aanbieding, ontvangt u ook nog eens een zomer-magazine GRATIS! (zolang de voorraad strekt)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *